De wandel en bergschoenen winkel van Den Haag

Meer dan 150 modellen wandelschoenen.

Zoekt u de wandelschoen om de 4 daagse in een 1 dag te lopen kom naar Huna Camping en Outdoorshop

Bij ons vind u een ruim assortiment wandel en bergschoenen.  Brede ,smalle ,grote, kleine of pijnlijke voet wij hebben de juiste schoen.

Schoenen

Op zoek naar goede wandelschoenen, bergschoenen, slippers of sandalen? Met één van de grootste collecties dames– en herenschoenen uit de omgeving kunnen wij ons gerust een specialist noemen. Onze uitgebreide collectie bestaat uit merken zoals Merrell, Meindl, Lowa, Hanwag, Salomon, Keen, Teva, Olukai, Reef en meer.

Elk seizoen selecteren wij met veel zorg en toewijding een nieuwe collectie waar wij kijken naar de juiste pasvorm, de breedte, stugheid, gewicht, kwaliteit en natuurlijk ook stiekem naar het uiterlijk.

Of u nu gaat wandelen, klimmen, of lekker op strandvakantie gaat, bij ons vind u wat u zoekt. Wij hebben voor elke voet een schoen die past, hoe breed of smal hij ook is. Zoekt u de ideale lichtgewicht reisschoen? Probeert u dan eens de Merrell capra mid oflow. De comfort fit of een memory foam schoen van Meindl is perfect voor de brede of pijnlijke voet.

Voor het lopen van het Pieterpad staat de Lowa Renegade GTX mid stipt op 1. Deze schoen is licht, waterdicht en heel comfortabel (hij wordt ook wel de pantoffel genoemd). In smalle en brede  leest verkrijgbaar. Voor hutten- en trektochten adviseren wij de Hanwag Tatra  bergschoen en de Banks GTX allround schoen.

Kortom, keuze genoeg. Mocht u nog geen idee hebben welke schoen het beste bij u past, dan helpen wij u graag. Stap bij ons binnen en laadt u adviseren, dat doen we graag voor u. Net als veters strikken trouwens.

Lowa Wandelschoenen

In 1923 is de Beierse schoenmaker LOrenz WAgner begonnen met het vervaardigen van stevige schoenen voor bergtochten. Zijn drie uitgangspunten: pasvorm, comfort en kwaliteit. Ook vandaag vormen deze drie kernwaarden nog steeds de bedrijfsfilosofie van LOWA, simply more!

Ondertussen is LOWA uitgegroeid tot de grootste en meest succesvolle wandelschoenen producent ter wereld. De Renegade GTX Mid is wellicht de meest bekende wandelschoen onder de wandelliefhebbers. Lowa heeft een zeer uitgebreide collectie aan schoenen in verschillende segmenten: Alpine, Backpacking, Trekking, All terrain Collection (ATC), Outdoor-Fitness/ Speedhiking, Travel. Of je nu gaat wandelen in Nederland, een hoogalpine toer maakt, of je LOWA schoen casual draagt, LOWA heeft het allemaal.

Hanwag

HANs WAGner werd in 1896 in Jetzendorf geboren. Hij richtte het bedrijf op en gaf het zijn naam. Daarvoor had hij, net als zijn vader en grootvader het schoenmakers vak geleerd. Ook zijn beide broers, Alfred und Lorenz Wagner, werden schoenmaker en net zoals Hans richtten zij hun eigen bedrijf op: Hochland und Lowa.

„HANWAG staat voor innovatie uit traditie.“

Sinds 1921 verenigen wij de hoogste productkwaliteit met continue innovatie en deze waarden zullen ook in toekomst de kern van het merk HANWAG vormen.
HANWAG staat vooral voor: Pasvorm, functie, kwaliteit en handwerk.
De perfecte pasvorm is het belangrijkste criterium voor een schoen!
Bij HANWAG hebben wij ons sinds de oprichting van ons bedrijf in 1921 altijd aan dit doel vastgehouden. We geloven dat we daarmee op de goede weg zijn en worden hierin regelmatig bevestigd door onze klanten en door diverse onderscheidingen in de vakmedia. De HANWAG pasvorm geldt bijna als legendarisch. De redenen daarvoor liggen voor de hand: meer dan 9 decennia ervaring, ambachtelijke vakkundigheid, hoogstaande materialen en arbeidsintensieve vervaardiging. Alles met het doel om de hoogste functionaliteit en de beste kwaliteit de bereiken.

Het thema duurzaamheid ligt ons nauw aan het hart, niet alleen omdat de natuur en de bergen onze ‘speelplaats’ zijn maar ook omdat wij aan diegene denken die onze schoenen wellicht over 90 jaar ook nog zullen dragen. Daarom gaan we behoedzaam met producten om, proberen wegen te verkorten en gebruiken materialen die zo milieuvriendelijk mogelijk zijn.

Meindl.

Meindl Indentity

De schoenen zijn gemaakt van leer van bio runderen. Het leer is volledig traceerbaar doordat het unieke nummer dat in de schoenen staan. Met dit nummer kun je van boer tot producent precies zien door waar de schoen is geweest. In welke wei het rund gelopen heeft, waar het leer is gelooid en waar de schoen uiteindelijk in elkaar is gezet. Daarbij worden deze schoenen met de minst mogelijke milieubelasting gemaakt en Co2 neutraal geproduceerd.

Merrell

Van onze allereerste gepersonaliseerde wandelschoenen tot onze laatste productinnovaties, wij maken al onze producten met de volgende vier kernwaarden in het achterhoofd: Comfort, Duurzaamheid, Design en Veelzijdigheid. Het gaat allemaal om grenzen doorbreken en genieten van het buitenleven.

Comfort
Wij geloven dat het goed moet voelen om te doen wat je leuk vindt, zowel geestelijk als lichamelijk. Als je de Everest wilt beklimmen, dan is dat al moeilijk genoeg zonder dat ook nog eens je voeten onder de blaren zitten. Wij maken onze producten om zo comfortabel mogelijk te passen.
Design

Merrell-uitrusting wordt ontworpen om er goed uit te zien, goed aan te voelen en goed werk te leveren. De schoonheid van onze producten gaat verder dan de buitenkant. Wij doen veel moeite om ervoor te zorgen dat de vorm, het gevoel en de functionaliteit allemaal naadloos op elkaar aansluiten.

Duurzaamheid
Merrell staat voor duurzame, hoogwaardige producten die lang meegaan. Daarom maken wij onze uitrusting zo dat die onder de zwaarste omstandigheden nog overeind blijft, keer op keer.

Veelzijdigheid
Deze laarzen zijn gemaakt om te lopen, en rennen, en wandelen en je kunt er ook bergen mee beklimmen en lekker mee zitten. Merrell is er voor veel verschillende mensen en veel verschillende avonturen. Het draait voor ons om grensverleggende multisporttechnologie.

Winterschoenen en Laarzen.

Winterschoenen en laarzen

Blundstone footwear.

Blundstone is een 100% Tasmaans familiebedrijf, opgericht in 1870. Ondanks dat Blundstone footwear wereldwijd één van de grootste en meest herkenbare schoenenmerken is geworden, blijft het een Tasmaans bedrijf dat vasthoudt aan zijn familiewaarden. Hoogstaande kwaliteit, uitzonderlijk draagcomfort en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zorgen ervoor dat Blundstone footwear zijn reputatie hooghoudt.

MISSIE EN VISIE BLUNDSTONE SHOES
Productie
Blundstone shoes heeft zich toegelegd op het vervaardigen van de beste kwaliteit schoenen, voor dagelijks werk en comfort.

Betrokkenheid bij het milieu
Blundstone heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan.
Blundstone voert een beleid dat gericht is op duurzame ontwikkeling, zowel op agrarisch, industrieel en commercieel vlak, om zo bij te dragen aan een positieve ontwikkeling van onze wereld.
Blundstone shoes maakt zoveel mogelijk gebruik van recyclebare materialen in zijn productie en verpakkingen. Het gebruik van grondstoffen, chemicaliën en fossiele brandstoffen wordt tot een minimum beperkt.

Teva

In 1984 ontdekte een Grand Canyon-gids iets waardoor de schoenenwereld voorgoed zou veranderen: er zit in iedereen een avontuurlijke ziel verscholen. De Teva Original begon op nederige wijze – een oud Velcro horlogebandje vastgemaakt aan een slipper – maar is inmiddels uitgegroeid tot een icoon dat voor duizenden mensen tot de verbeelding spreekt. Alles wat we doen en alles wat we maken staat in het teken van deze avontuurlijke instelling, want we weten dat spontane momenten de momenten zijn waar we de beste herinneringen aan overhouden.

Olukai

OluKai is een premium lifestyle merk, met sterke design invloeden vanuit de Hawaiiaanse cultuur en eilanden. OluKai is ontstaan vanuit het verlangen betere producten te maken door het gebruik van de beste materialen en de mooiste leersoorten. De anatomische voetbedden zorgen voor ondersteuning en comfort de hele dag door. Aan alle producten wordt veel aandacht besteed, van design tot productie. Zo worden alle modellen met de hand vervaardigd op een schoenenleest.

Dit draagt bij aan de hoge kwaliteit standaard van OluKai.

Met de jaren is teva uit gegroeid tot het sandalen merk, fuctineel maar ook zeker modieus waarbij comfort en kwaliteit voorop staat.

Ideaal voor elke vakantieganger of het nu een all inclusive is of een actieve vakantie.

Keen

KEEN is een door waarden gedreven, zelfstandig outdoor schoenen merk uit Portland, Oregon, met als missie om op een verantwoorde manieroriginele en veelzijdige producten te creëren, om levens te verbeteren en om te inspireren buiten avonturen te beleven. KEEN, opgericht in 2003,veroorzaakte een revolutie in de schoenen industrie met de introductie van de Newport® sandaal, de start van het concept hybride schoenen inde markt waarmee KEEN tot op de dag vandaag een consistente stroom van product innovatie nastreeft. KEEN streeft naar het handelen volgensde eigen waarden, bij het produceren van producten en in alle acties die worden ondernomen, en activeert gemeenschappen en individuen omde plekken waar we werken en spelen te beschermen en te behouden. KEEN en haar werknemers trachten bevredigende levens te leven, de status quo uit te dagen, goed te doen, terug te geven en om anderen te inspireren.

huna camping & outdoorshop

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons

Waar zitten we

Contact

Voor vragen kunt u ons altijd bellen of een bericht achterlaten via dit formulier. We nemen dan snel contact met u op.

0