MSR tenten nu -25%

De laatste jaren is de focus van MSR uitgebreid. Zo hebben zijn meer tenten in het assortiment opgenomen. Van tenten die je beschermen in de sneeuw tot een familietent volgens de filosofie van MSR. Een ding hebben alle tenten gemeen en dat is het gewicht. Dankzij alle slimme technieken zijn al deze tenten lichtgewicht en in vergelijking met concurrerende merken zijn deze ook een van de lichtste. Omdat MSR ook beschikt over eigen productie methodes en goede samenwerking zijn ook al deze tenten niet de duurste. Zo blijft het hele merk voor iedereen toegankelijk en niet alleen wanneer je een ruim budget hebt.

 

De bekendste tent van MSR, de Hubba Hubba NX. Niet alleen de bekendste maar ook een tent met een geschiedenis waar je u tegen zegt. Al jaren lang DE tent voor de mensen die graag lichtgewicht en compact op vakantie willen in een toegankelijke tent.

MSR heeft met de Hubba Hubba NX een standaard gezet waar niet alle merken in de buurt komen. Prijs/kwaliteit/gewicht zijn in een hele goede balans.Wanneer je op fietsvakantie gaat of wandelen met een rugzak dan wil je maar een ding en dat is zo licht mogelijk zonder in te leveren op kwaliteit. De Hubba Hubba NX is dit. De binnen en buitentent zijn gemaakt van een ribstop nylon. Een heel dun materiaal maar ook heel sterk.

Contact

Voor vragen kunt u ons altijd bellen of een bericht achterlaten via dit formulier. We nemen dan snel contact met u op.

0