De kampeerwinkel van Den Haag

Alles voor op de camping of tijdens de trekking

Al meer dan 70 jaar ervaring met kamperen

Van oorsprong is Huna een kampeerwinkel. Kamperen zit dan ook in ons DNA. Wij hebben een uitgebreid assortiment kampeerspullen. Natuurlijk hebben wij een heleboel mooie fijne handige onmisbare spullen voor op de camping maar ons assortiment richt zich vooral op de drie belangrijkste elementen van kamperen, Tenten, Slapen en Koken.

Kampeerartikelen

Tenten

Of u nou een mooie trektocht gaat maken door de Pyreneen of gezellig op de camping gaat staan op Texel. Wij hebben de geschikte tent voor u. Van lichtgewicht trektent tot 6-persoons familie tent. Kom naar de winkel en bekijk ons volledige top aanbod.

Lekker slapen in de tent of openlucht

We gaan op vakantie om te genieten. Nachtrust is hierbij essentieel. Het schuimrubber of het eiernopmatje bestaat nog steeds, maar een beetje comfort is wel lekker op vakantie. De ruime slaapmatten collectie van Exped ligt vaak nog beter dan dan het matrassen thuis. Er zijn nu matten die een kleine pak volume hebben en toch met een dikte van 12 cm super comfy liggen. Therm a Rest is heeft voor ieder wat wilt wij hebben altijd een ruime collectie op voorraad.

De slaapmatten van Huna zijn zeer comfortabel, zelfs de lichtgewicht matjes van een halve kilo.

Ook met onze slaapzakken kunt u alle kanten op. U kunt kiezen uit een 500-, 600-, 700- of 800 grams lichtgewicht slaapzak of een dikke organische katoenen dekenmodel.

Kom gerust proefliggen bij ons in de winkel.

Heerlijk koken voor de tent

U zult de chefkok van de camping worden genoemd met een van onze kooktoestellen. Wij hebben een ruim assortiment branders van MSR, Primus en Campinggaz. Uiteraard kunt ook bij ons uw gasfles komen wisselen. Kom naar onze winkel en bekijk welke brander het best bij uw wensen past.

huna camping & outdoorshop

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons

Waar zitten we

Contact

Voor vragen kunt u ons altijd bellen of een bericht achterlaten via dit formulier. We nemen dan snel contact met u op.

0