De wandel en bergschoenen winkel van Den Haag

Meer dan 150 modellen wandelschoenen.

Zoekt u de wandelschoen om de 4 daagse in een 1 dag te lopen kom naar Huna Camping en Outdoorshop

Bij ons vind u een ruim assortiment wandel en bergschoenen.  Brede ,smalle ,grote, kleine of pijnlijke voet wij hebben de juiste schoen.

Schoenen

Op zoek naar goede wandelschoenen, bergschoenen, slippers of sandalen? Met één van de grootste collecties uit de omgeving kunnen wij ons gerust een specialist noemen. Onze uitgebreide collectie bestaat uit merken zoals Merrell, Meindl, Lowa, Hanwag, Salomon, Keen, Teva, Olukai, Reef en meer.

Elk seizoen selecteren wij met veel zorg en toewijding een nieuwe collectie waar wij kijken naar de juiste pasvorm, de breedte, stugheid, gewicht, kwaliteit en natuurlijk ook stiekem naar het uiterlijk.

Of u nu gaat wandelen, klimmen, of lekker op strandvakantie gaat, bij ons vind u wat u zoekt. Wij hebben voor elke voet een schoen die past, hoe breed of smal hij ook is. Zoekt u de ideale lichtgewicht reisschoen? Probeert u dan eens de Merrell capra mid oflow. De comfort fit of een memory foam schoen van Meindl is perfect voor de brede of pijnlijke voet.

Voor het lopen van het Pieterpad staat de Lowa Renegade GTX mid stipt op 1. Deze schoen is licht, waterdicht en heel comfortabel (hij wordt ook wel de pantoffel genoemd). In smalle en brede  leest verkrijgbaar. Voor hutten- en trektochten adviseren wij de Hanwag Tatra  bergschoen en de Banks GTX allround schoen.

Kortom, keuze genoeg. Mocht u nog geen idee hebben welke schoen het beste bij u past, dan helpen wij u graag. Stap bij ons binnen en laadt u adviseren, dat doen we graag voor u. Net als veters strikken trouwens J

Lowa Wandelschoenen

In 1923 is de Beierse schoenmaker LOrenz WAgner begonnen met het vervaardigen van stevige schoenen voor bergtochten. Zijn drie uitgangspunten: pasvorm, comfort en kwaliteit. Ook vandaag vormen deze drie kernwaarden nog steeds de bedrijfsfilosofie van LOWA, simply more!

Ondertussen is LOWA uitgegroeid tot de grootste en meest succesvolle wandelschoenen producent ter wereld. De Renegade GTX Mid is wellicht de meest bekende wandelschoen onder de wandelliefhebbers. Lowa heeft een zeer uitgebreide collectie aan schoenen in verschillende segmenten: Alpine, Backpacking, Trekking, All terrain Collection (ATC), Outdoor-Fitness/ Speedhiking, Travel. Of je nu gaat wandelen in Nederland, een hoogalpine toer maakt, of je LOWA schoen casual draagt, LOWA heeft het allemaal.

Hanwag

HANs WAGner werd in 1896 in Jetzendorf geboren. Hij richtte het bedrijf op en gaf het zijn naam. Daarvoor had hij, net als zijn vader en grootvader het schoenmakers vak geleerd. Ook zijn beide broers, Alfred und Lorenz Wagner, werden schoenmaker en net zoals Hans richtten zij hun eigen bedrijf op: Hochland und Lowa.

„HANWAG staat voor innovatie uit traditie.“

Sinds 1921 verenigen wij de hoogste productkwaliteit met continue innovatie en deze waarden zullen ook in toekomst de kern van het merk HANWAG vormen.
HANWAG staat vooral voor: Pasvorm, functie, kwaliteit en handwerk.
De perfecte pasvorm is het belangrijkste criterium voor een schoen!
Bij HANWAG hebben wij ons sinds de oprichting van ons bedrijf in 1921 altijd aan dit doel vastgehouden. We geloven dat we daarmee op de goede weg zijn en worden hierin regelmatig bevestigd door onze klanten en door diverse onderscheidingen in de vakmedia. De HANWAG pasvorm geldt bijna als legendarisch. De redenen daarvoor liggen voor de hand: meer dan 9 decennia ervaring, ambachtelijke vakkundigheid, hoogstaande materialen en arbeidsintensieve vervaardiging. Alles met het doel om de hoogste functionaliteit en de beste kwaliteit de bereiken.

Het thema duurzaamheid ligt ons nauw aan het hart, niet alleen omdat de natuur en de bergen onze ‘speelplaats’ zijn maar ook omdat wij aan diegene denken die onze schoenen wellicht over 90 jaar ook nog zullen dragen. Daarom gaan we behoedzaam met producten om, proberen wegen te verkorten en gebruiken materialen die zo milieuvriendelijk mogelijk zijn.

Meindl.

Meindl.

 

 

Meindl Indentity

Merrell

Van onze allereerste gepersonaliseerde wandelschoenen tot onze laatste productinnovaties, wij maken al onze producten met de volgende vier kernwaarden in het achterhoofd: Comfort, Duurzaamheid, Design en Veelzijdigheid. Het gaat allemaal om grenzen doorbreken en genieten van het buitenleven.

Comfort
Wij geloven dat het goed moet voelen om te doen wat je leuk vindt, zowel geestelijk als lichamelijk. Als je de Everest wilt beklimmen, dan is dat al moeilijk genoeg zonder dat ook nog eens je voeten onder de blaren zitten. Wij maken onze producten om zo comfortabel mogelijk te passen.
Design

Merrell-uitrusting wordt ontworpen om er goed uit te zien, goed aan te voelen en goed werk te leveren. De schoonheid van onze producten gaat verder dan de buitenkant. Wij doen veel moeite om ervoor te zorgen dat de vorm, het gevoel en de functionaliteit allemaal naadloos op elkaar aansluiten.

Duurzaamheid
Merrell staat voor duurzame, hoogwaardige producten die lang meegaan. Daarom maken wij onze uitrusting zo dat die onder de zwaarste omstandigheden nog overeind blijft, keer op keer.

Veelzijdigheid
Deze laarzen zijn gemaakt om te lopen, en rennen, en wandelen en je kunt er ook bergen mee beklimmen en lekker mee zitten. Merrell is er voor veel verschillende mensen en veel verschillende avonturen. Het draait voor ons om grensverleggende multisporttechnologie.

Blundstone footwear.

Blundstone is een 100% Tasmaans familiebedrijf, opgericht in 1870. Ondanks dat Blundstone footwear wereldwijd één van de grootste en meest herkenbare schoenenmerken is geworden, blijft het een Tasmaans bedrijf dat vasthoudt aan zijn familiewaarden. Hoogstaande kwaliteit, uitzonderlijk draagcomfort en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zorgen ervoor dat Blundstone footwear zijn reputatie hooghoudt.

MISSIE EN VISIE BLUNDSTONE SHOES
Productie
Blundstone shoes heeft zich toegelegd op het vervaardigen van de beste kwaliteit schoenen, voor dagelijks werk en comfort.

Betrokkenheid bij het milieu
Blundstone heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan.
Blundstone voert een beleid dat gericht is op duurzame ontwikkeling, zowel op agrarisch, industrieel en commercieel vlak, om zo bij te dragen aan een positieve ontwikkeling van onze wereld.
Blundstone shoes maakt zoveel mogelijk gebruik van recyclebare materialen in zijn productie en verpakkingen. Het gebruik van grondstoffen, chemicaliën en fossiele brandstoffen wordt tot een minimum beperkt.

huna camping & outdoorshop

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons

Waar zitten we

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search